LAJME / E Shtunë 15 Janar 2022, 15:03

“Jemi në luftë, do të më nxjerrë nga shtëpia por…”/ Zgjedhja e Monika Lubonjës i habit të gjithë. Ja si përfundoi ‘loja’ që çoi në nominim konkurentët që njëri prej tyre pritet të lërë shtëpinë

Mekanizmi i zinxhirit që e nisi e para Arjola Demiri ka çuar në nominim për këtë javë

tre banorë të rinj të Big Brother VIP.

Aktorja nisi e para dhe zgjodhi të shpëtonte Monika Lubonjën dhe kjo e fundit shpëtoi Ilir Shaqirin.

Kjo gjë që solli edhe komentin e banorëve dhe opinionistëve më pas që e panë këtë si një lëvizje

të Monika Lubonjës për t’i treguar balerinit se “është me të dhe jo me Donaldin”.

Egzona, Xheisara dhe Tani përfunduan në fund të zinxhirit ndërsa Arjola Demiri preferoi të

mos shfrytëzonte të drejtën e vetos, pra nuk ndërroi asnjërin prej tyre me një banor tjetër

për ta çuar në nominim.