SHOWBIZ / E Premte 3 Shtator 2021, 18:06

“Vdeѕ për fytуrën time seрse i kam ngjarë…” Rozana Radi ka një рërgjigje për “kujdeѕtarët” e Instagramit

Duam apo s’duam ta pranojmë, rrjetet sociale janë pjesë e pandashme e përditshmërisë së gjithësecilit prej nesh.

Dëshirës për të ndarë momentet e bukura me miqtë dhe të afërmit i bashkëngjitet edhe dëshira për t’u dukur sa më bukur, e këtu na vijnë në ndihmë filtrat

Një selfie e postuar nga Rozana Radi u bë shkak që ajo t’u kundërpërgjigjej të gjithë kritikuesve.

Ajo ka publikuar një foto të edituar në Instagram, por mesa duket dikush e ka kritikuar për përdorimin e programit “FaceApp”.


Kjo ka mjaftuar që artistja t’i japë një përgjigje publike nëpërmjet InstaStory-t, ku ka vendosur dhe foton origjinale, pa asnjë lloj editimi, duke shtuar se vdes për fytyrën e saj pasi i ka ngjarë babit që për të ishte më i miri në botë.