SHOWBIZ / E Hënë 18 Shtator 2023, 01:01

Pritjes i erdhi fundi! Zbulohet kur do të shfaqet traileri zyrtar dhe kur do të dalin në shitje biletat e “Në kuadër të dashurisë”

“Në kuadër të dashurisë”, një komedi romantike, është prodhimi i parë filmik, i cili ka premierë më shpejt se sa mendonit…


Duke nisur nga aktorët profesionistë e deri tek personazhet publikë më në zë të momentit, një realizim spektakolar është realizuar, duke bërë më të mirën e mundshme që projekti të arrijë të shkaktojë kënaqësi te publiku, të qeshura, e shumë e shumë emocione të tjera.  Ky film do të jetë një komedi romantike, ku nuk do të mungojnë të qeshurat, por as lotët.

Tashmë, “Në kuadër të dashurisë” është më afër se kurrë. Tc do të shfaqet këtë javë dhe po ashtu do të dalin në shitje biletat për të ndjekur filmin në sallat e kinemasë. Pra, tregohuni të vëmendshëm!