SHOWBIZ / E Shtunë 4 Shtator 2021, 19:07

Nuk është plakur fare, kështu duket sot “Zhadja”

Ajo edhe sot pas shumë viteve vazhdon të jetë tejet e komentuar.Bëhet fjalë për aktoren braziliane, Giovanna Antonelli e cila te publiku kosovar u bë e njohur me rolin e Zhades, në serialin Kloni.


Që nga transmetimi i asaj telenovele, ka kaluar shumë kohë dhe aktorët që ishin pjesë e këtij seriali kanë marrë rrugëtime të ndryshme e padyshim që kanë pësuar ndryshim edhe në pamjen,

E aktorja kryesore në Klonin, Zhadja, i është përkushtuar më shumë jetës private, ku rëndësi i ka dhënë familjes së saj e veçanërisht tre fëmijëve të saj.

Ajo poashtu e ka edhe një biznes privat që ka të bëjë me kozmetikë .Duke qenë se është në fushën e bukurisë, aktorja në fjalë duket gjithmonë bukur