LAJME / E Martë 21 Mars 2023, 19:07

VIDEO/ Çfarë ndodhi në shtëpinë e BBV? Jori i bën kërkesën e pazakontë Deas: Hiq br*kët! Reagimi i Qetësorit për të mos u humbur

Në Tik Tok po qarkullon një video teksa Jori shikon Dean me fustanin e primes së kaluar dhe i thot?: Pse u ndërrove 100 herë, e ai i bukur ishte. Duhet të heqësh brekët, shiko si të duken.


Kaq ka mjaftuar që Qetësori të shpërthejë në të qeshura e të thotë: ja lëshoi tullë kjo.

Ndonse Jori një natyrë shumë solare dhe e drejtëpërdrejtë.

 

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 142.857%;"><iframe src="https://streamable.com/e/sl4vfj" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>