LAJME / E Hënë 22 Shkurt 2021, 18:06

U hodh nga ura bashkë me djalin 1 vjeç nga ura, 31-vjeçarja humb jetën i vogli shpëton nga përqafimi i nënës

Një ngjarje e rëndë u regjistruar në komunën e Pederobba në Treviso ku një nënë 31-vjeçare është vetëhedhur nga ura së bashku me djalin e saj 18 muajsh.

Por foshnja arriti ti mbijetojë duke shpëtuar vetëm me disa dëmt ime jose rioze. Ai ka lënë terapinë intensive dhe është shtruar në pavi onin e ped iatrisë.

Gruaja, me fëmijën në krahë, ishte hedhur nga ura, duke rënë mbi gu rët e shtratit të lumit, nuk mundi të shpëtonte, pavarësisht ndihmës së shpejtë mjekësore që erdhi në vendngjarje.

Për ta shpëtuar atë, siç thonë he tuesit, ishte përqafimi i nënës së tij: kapja e saj shërbeu si mburojë gjatë rënies.