LAJME / E Enjte 13 Maj 2021, 16:04

Sindi nuk përmbahet në Për’Puthen, del me paralajmërimin: Të jetë hera e fundit!

Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Shkëlqimi tha se Sindi shfaqet ndryshe në ekran dhe ndryshe është në të vërtetë. Ai komentoi disa nga sjelljet e saj, duke thënë se njerëzit si ajo, sipas tij, janë askushi.

Komenti i tij për të nuk u prit aspak mirë nga Sindi. Sipas saj, konkurrentët në studio shpifin për të për të ngritur imazhin e tyre.

“Mos u mun doni të më ulni mua dhe figurën time për të nxjerrë veten mirë.

Mos sh pifni për mua për të nxjerrë veten mirë! Mos e bëni më këtë gafë! Mos u merrni me imazhin e Sindit duke e of enduar dhe sha rë! Tu rp t’iu vijë! Të jetë hera e fundit”, iu kthye konkurrentja.