LAJME / E Martë 14 Shtator 2021, 18:06

Burri i tha gruas nuk të dua më do ndahemi/ Ajo e telendis fare: Pas asaj që i tha ai tani i lutet: Aman mos ik…

Një çift i martuar ishte duke shijuar darkën e tyre kur burri papritmas tha:

“Shefi im ka një grua të bukur, por dëgjova zëra në zyrë se marrëdhënia e tyre po nderpritet. Ai tani është duke planifikuar nje divorc dhe të gjejë një grua të re. Cili burri nuk do merzitej kur vjen ne shtepi dhe sheh te njejtin person çdo ditë? ”

Gruaja u habit për një sekondë duke degjuar fjalët e ashpra të bashkëshortit të saj. Ajo ngadalë gëlltiti ushqimin dhe u përgjigj: “Nëse një ditë, një grua është e interesuar për ju dhe ju pyet për një takim, ju lutem kërkoni që ajo të kujdeset për fëmijën tuaj para se ta merrni ate në një takim. Unë do të jem gjykatësi. Çfarë mendoni ju?

”Burri mbeti i pagojë kur dëgjoi përgjigjen e gruas së tij.Gruaja më pas shtoi: “Nëse një ditë, ju shihni një grua te mahnitshme me rroba të mrekullueshme dhe doni të krahasoni pamjen e saj me timen ,atëherë pyeteni se sa shpenzon çdo muaj vetëm për tu kujdesur per pamjen e saj. Pastaj, ju duhet të shpenzoni të njëjtën shumë parash për mua, kështu që unë mund të dukem si ajo, sic ju deshironi ”


Burri mbeti i heshtur nga fjalët e gruas së tij. Ai nuk mund të mendonte asgjë për t’iu përgjigjur asaj.Ajo më tej tha: “Nëse dëshironi të ndiqni gjurmët e shefit tuaj, të gjeni një grua të re të bukur dhe të martoheni me të, atëherë shkoni përpara.

Do të marr fëmijët tanë dhe do të largohem diku, kështu që ju dhe bashkëshortja juaj e re mund të qëndroni në këtë shtëpi së bashku, por ne do të shohim në pesë vitet e ardhshme, a do të vazhdoni ta shikoni atë njelloj si ne ditën e pare që e keni parë?

Apo do të gjesh përsëri një të re? ”Burri që e kishte dëgjuar për një kohë gruan e tij, më pas u përgjigj: “Isha thjesht duke bere shaka …”“Do të ishte më mirë nëse ajo mund të kujdesej për fëmijën tonë,per ju dhe prindërit tuaj.

Pastaj une mund te dal jashtë, të shpenzoj paratë e mia për veten time, të argëtohem dhe të jetoj një jetë të rehatshme,sepse nuk mund ta beja gjë të tillë pasi u martova me ju. Sa e mirë është kjo për të dy ne? “,

I tha gruaja burrit.Burri u trondit duke dëgjuar fjalët e saj. Ai kishte menduar vetëm për veten duke lënë pas dore gruan e tij, e cila ishte kujdesur për fëmijët dhe familjen e tij gjatë gjithë këtyre viteve.