LAJME / E Hënë 27 Maj 2019, 10:10

Mënyra më e mirë për të pastruar një tiganet pa u lodhur fare

Lajme të mira për amvisat që kanë harruar për një kohë të gjatë tiganin në sobën e ndezur.

Mund të largoni çdo shenjë të djegies, pa nevojën e sfungjerëve fërkues apo kimikateve. Ato që do t?ju duhen janë: uthull, soda e bukës, një pluhur pastrues dhe pak ujë.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Instruksionet: Mbushni tiganin me pak ujë.Shtoni uthull në të.

E lini tiganin në sobën e ndezur më parë, deri sa uji të ziejë.

Hiqeni tiganin nga flaka dhe shtoni sodën e bukës.

Boshatiseni tiganin dhe fërkojeni si normalisht (nëse ka nevojë shtoni edhe pak sodë).

-Nëse ndonjë pjesë e djegur nuk hiqet me fërkim, bëni një masë/përzierje me sodë buke dhe ujë.