LAJME / E Mërkurë 1 Maj 2019, 22:10

Me këtë ilaç natyror ju mund të eleminoni çdo sëmundje gjenitale, të lëkurës dhe njollat e moshës

Lëkura është një nga organet më të ekspozuara ndaj rreziqeve të mjedisit të jashtëm. Kjo është arsyeja pse ajo është më e prekura nga ndotja, ndryshimi i klimës apo ekspozimit ndaj diellit. Ndër dëmtimet e shkaktuara nga rrezet UV mund të përmendim rrudhat, lythat, njollat, aknet dhe qukat.

Ne duam t?ju tregojmë një mënyrë të natyrshme për t?i dhënë fund këtyre problemeve dhe shumë më tepër. Përbërësit janë të lehtë për tu gjendur dhe shumë efektive. Në fund rezultatet që do të arrini do të jenë mbresëlënëse.

Për njollat kafe dhe aknet

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Hurdhra

Gjëja e parë që duhet të bëni është të aplikoni pak vazelinë në zonën e prekur. Pastaj, më anë të një hurdhre të qeruar do ta fërkoni në lëvizje rrethore dhe më pas mbulojeni me një napë të pastër. Lërëni për 4 orë dhe hiqeni. Përsëriteni këtë proçes çdo ditë.

Uthull molle

Kjo është një nga më të thjeshtat për t?u përdorur. E vetmja gjë që duhet të bësh, është të lyesh një pambuk me uthull. Pastaj aplikojeni në zonën e prekur dhe ngjiteni me një shirit për rreth 8 orë. Përsëriteni çdo ditë derisa njollat e lëkurës të zhduken.

Për lythat

Lëkurë bananeje

Në këtë rast ju duhet ta fërkoni me kujdes lëkurën e bananes, në zonën ku keni lythat. Përsëriteni këtë çdo natë,për dy javë me rradhë.

Mjaltë blete

Thjesht aplikoni mjaltë në zonën ku dëshironi. Përsëriteni aq herë sa është e nevojshme.

Për aknet

Limoni

Merr pak lëng limoni dhe lyeni një pambuk me të. Pastaj aplikojeni atë tek aknet 2 herë në ditë dhe mos e ekspozoni veten në diell.