SHOWBIZ / E Premte 23 Shkurt 2024, 22:10

Sara ia plas në sy Ilnisës: Do të bëje se*s në BBV për të arritur në finale (Video)

Vëllai i Madh u kërkoi sot banorëve të diskutojnë për disa çështje, për të cilat secili prej tyre duhet të shprehte një mendim.

Një nga pyetje për të cilat u pyetën banorët ishte se për kë nga çiftet e Big Brother ata mendojnë se mund të kryejë marrëdhënie seksuale brenda në shtëpi.

Lidhur me këtë Sara tha se mendon se Ilnisa dhe Meritoni do të bëjnë seks në shtëpi. Sipas Sarës Ilnisa do të bënte seks për të arritur në finale, ndërsa për veten e saj dhe Bardhin tha se nëse bëjnë diçka ajo do të jetë dashuri.

Sara: Personi i parë që është futur në krevatin e dikujt dhe nuk ka pyetur fare për situatën që ka patur jashtë apo si është dukur jashtë dhe që mund të bëjë seks për të shkuar thjesht në finale është Ilnisa, ndërsa për dashuri mendoj për mua dhe Bardhin