LAJME / E Premte 12 Prill 2024, 14:02

"Jam mes Françeskës dhe…"/ Lidi dhe Egla hedhin hipoteza se cilët mund të jenë konkurrentët që rrezikojnë eminimin të martën

Moderatorit Romeo Veshaj si lideri i shtëpisë së “BBVIP” për këtë javë, iu dha e drejta që të shpëtonte nga nominimi 3 banorë, teksa aktori gjodhi, Heidi Baçin, Egla Cenon dhe Lidi Delinë, duke çuar në nominim të gjithë konkurrentët e tjerë.

Gjatë një bisede me Lidin, Egla e pyeti banorin se për cilin nga konkurrentët mendon që do të dalë të shtunën nga shtëpia.

Sipas animatorit shumë të rrezikuar janë Françeska Murati dhe Graciano Tagani, sepse Liam Osmani dhe Jetmir Salaj akoma nuk e kanë mbyllur debatin me çiftin Heidi-Romeo.
“As Meritoni tani nuk ka më asgjë! As Rikja ska më asgjë, as Roza ska më asgjë”- tha Egla duke treguar se më të rrezikuar nga eleminimi janë këta banorë sesa pjesa tjetër.

Egla: Kush do të dalë nesër athua, të shtunën?

Lidi: Unë jam më shumë mes Françeskës dhe Gracianos, sepse Graciano bërtiste dhe thoshte se kam për lojë

Egla: Nuk është gjëkundi as Graciano

Lidi:
 Nuk është se ndodhta Liami edhe Jetmiri qëndrojnë për të zhvilluar atë që nisën se akoma nuk është mbyllur. Heidi dhe Romeo akoma si kanë falur, ndërsa Graciano dhe Françeska…

Egla: As Meritoni tani nuk ka më asgjë! As Rikja ska më asgjë, as Roza ska më asgjë

Lidi: As Roza, por unë po them Garciano dhe Françeska se janë më pa…