LAJME / E Mërkurë 15 Maj 2024, 01:01

Epo edhe këtë nuk e prisnim! Rikthehet në ekran Valbona Selimllari, ja ku do ta shohim së shpejti

'Po sikur' është emisioni më i ri që vjen në RTSH1. Një emision nga Valbona Selimllari i cili i dedikohet adoleshentëve dhe gjithçkaje që përfaqësojnë ata. Emisioni do të jetë një arenë në liri të plotë të fjalës ku do të diskutohet për të gjitha problematikat që prekin këtë moshë.


Çdo javë do të jenë në studio 40 të rinj të cilët do të tregojnë ëndrrat e tyre, dashuritë, dilemat apo dhe rreziqet ku ekspozohen. 

Po sikur', do të vijë çdo të mërkurë në orën 20:35 në RTSH1.