Horoskopi / E Premte 8 Tetor 2021, 12:12

Njihuni tani! Këto shenja të horoskopit llastojnë veten më shumë se çdo gjë tjetër

Me ta nuk ka asgjë si lënia e dashurisë dhe kujdesit për veten, pasi ata vlerësojnë çdo sekondë që kanë dashuri dhe kujdes për veten e tyre.

Luanët janë ata që mendojnë më shumë për veten, duke planifikuar pushimet dhe gjithmonë duke krijuar arsye për të dhënë veten. Pavarësisht nëse është ajo darkë ekstravagante për veten tuaj, koha shtesë në sallonin e bukurisë, blerja e rrobave, madje edhe shoqëria e miqve që ndihmojnë vetëm në përmirësimin e këtij cikli të mirëqenies, ata gjithmonë e konsiderojnë veten si aspekti kryesor i ditës.

Ata shpesh shihen si egoistë, kryesisht sepse nuk e fshehin se dëshirat e tyre janë ato që kanë më shumë rëndësi. Ata e vënë veten para të tjerëve pothuajse në 100% të rasteve dhe sa herë që planifikojnë diçka e bëjnë të qartë se gjithçka duhet të jetë ashtu siç e imagjinojnë.

Shigjetarëve u pëlqen të kenë nën kontroll situatën, si dhe të bërtasin se bëjnë vetëm atë që duan. Ata kanë ritmin e tyre, i cili zakonisht është mjaft i vrullshëm dhe ndihen të sigurt kur kanë përvoja të reja. Për ta, dashuria për veten është si të zbulosh toka të reja, të udhëtosh dhe të takosh njerëz.

Ata e duan lirinë dhe vlerësojnë të gjithë ata që i rrethojnë që ndihen në të njëjtën mënyrë. Atyre nuk u intereson shumë se çfarë mendojnë për marrëzitë e tyre, e vetmja gjë që duan vërtet është të jetojnë sipas asaj që besojnë.

Ujorët duan të përjetojnë gjithçka që është avangarde, ata duan të shihen si novatorë, të paprekshëm dhe jashtëzakonisht të lirë nga zinxhirët e përkëdheljeve. Ata hyjnë pa kërkuar leje, komunikojnë si askush tjetër, bëjnë miq kudo që kalojnë dhe largohen ashtu siç kanë mbërritur.

Për të lindurit e kësaj shenje dashuria për veten ka të bëjë më shumë me individualitetin sesa romancën, kështu që ata nuk shoqërohen gjithmonë. Ata nuk kujdesen shumë për ndjenjat e të tjerëve dhe gjithmonë e vënë veten para të tjerëve kur është fjala për dashurinë edhe pse kjo mund të dëmtojë këdo që është përreth.