LAJME / E Enjte 10 Qershor 2021, 19:07

Zot i madh c’bëhet/ Babai e harroi në makinë, fëmija 5-vjec jep shpirt, qëndroi aty vetëm me orë të tëra

Mediat e huaja shkruajnë se një djalë 5-vjeçar ka vd ekur në mënyrë tra gjike, pasi babai i tij harroi ta dërgonte në shkollë, duke e lënë të mbyllur brenda makinës për orë të tëra.

Tr agjedia ka ndodhur të martën e 8 qershorit, ndërsa babai i djalit, është arr estuar nga po licia. Mësohet se 34-vjeçari çdo ditë, dërgonte djalin në shkollë, e më pas ikte për në punë, por dje, bëri të kundërtën, e kësisoj ha rroi fëmijën brenda në makinë.


Babai u kujtua për djalin, vetëm kur nëna iku që ta merrte prej shkolla dhe nuk e gjeti atje.

Ajo telefonoi menjëherë burrin dhe në këtë mënyrë ai e kuptoi se çfarë kishte ndodhur. Ai vrapoi drejt makinës ku gjeti djalin e tij të pajetë. 34-vjeçari u tha hetuesve se ai besonte se ai mendonte se e kishte çuar fëmijën në shkollë.