LAJME / E Enjte 10 Qershor 2021, 15:03

Sa ishte e vogël e vinin në lojë se kishte shenjë të madhe në fуtуrë/ Nëna e 3 fëmijëve ua tregon qejfin tani: Jam ѕhumë e lumur, kam familjen time, burri mbaron раѕ meje

Një nënë e cila u quajt mi . zor.ishtn i Batman ‘Dy-Fyty.rë.sh ‘ për shkak të shenjës së saj të madhe të lindjes tha s e ku . rrë nuk kishte menduar se do të gjente dashurine – por tani ka burrin dhe fëmijët qe ka ëndërruar.

Chelsey Peat, 34, vjeç lindi me një s.e mu.n.dje të rr.allë të quajtur Si.nd ro.ma Stu.rge-We.ber, një çrr . egu.lli.m neu.rologjik që do të thotë se ka një shenjë të madhe të lindjes në anën e majtë të fytyrës së saj, së bashku me .gla .uko.m.ën në syrin e saj të majtë.

Nëna e dy fëmijëve nga Lethbridge, Alberta, tha se njerëzit e bënë jetën e saj një ‘f.e…. rr. të vertete ‘, gjatë gjithë shkollës, me Chelsey tal lej çdo ditë dhe etiketohej me emra si ‘pë rb ind ësh’.