LAJME / E Mërkurë 7 Prill 2021, 21:09

Po këta u zunë keq/ Riniani nuk ia var më Antonelës, ajo përqafon Blerimin por ai e degjeneron: Ik andej moj….

Tensioni mes Antonelës dhe Blerimit vijon ende. Pas transmetimit të takimit të tyre, Antonela u ngrit që ta përqafonte në studio, por kjo nuk e tundoi aspak Blerimin, i cili vijon të thojë se nuk e pro vokon dot.

Shkak për ten sionin e tyre është bërë takimi 4 minutësh i Antonelës me Atdheun, ku u vu re fl irtimi mes tyre.

Antonela: Të përqafoj pak se je mërzit me mu. Çohu në këmbë. Blerimi: Po çohem prej respektit ndaj femrës.

Antonela: Pse ndaj meje jo? Blerimi: Pse s’je femër ti? Ulu të diskutojmë.

Antonela: Pëlqimin e kam akoma, por ai është pak kështu… Blerimi: Jam i zhgënjyer nga 4 minutëshi. Nuk ishte takim por flirtim, këmbët, buzët, sytë.

Antonela: Nuk bëra diçka të gabuar. Përderisa Riniani preket dhe tërhiqet, nuk më ka interesuar aq sa mendoja. Nuk e kuptoj pse revoltohesh kaq shumë për asgjë.

Antonela: Më ka thirr në telefon me u sqaru. I thashë jam në program. Blerimi: Nuk ishe te kafja e tij me u sqaru? Antonela: Jo. Nuk më kërkon mua llogari se nuk jam gruaja jote. Të ishte ashtu, nuk dilja publikisht në mes të Sarandës.

Blerimi: Ti më ke kërkuar mua llogari gjithmonë. Po të kursej në respekt të mamit tënd.

Antonela: Jo Mos e përsërit më këtë gjë. Edhe ajo ka respekt për ty shumë. Blerimi: Jam e sigurt që është kundër këtyre gjërave që ke bërë ti.