LAJME / E Shtunë 4 Shkurt 2023, 01:01

Noizy në lidhje me modelen e njohur? Atdheu ndahet nga Juliana brenda shtëpisë së BBV

Në Prime u bë shkak diskutimi, për të dalë emri i Noizyt si një person që ka patur dicka me Julianën jashtë shtëpisë.


Ndonse Juliana ka nisur një romancë me Atdheun, ajo ka diskutuar sërish me Mbresën ku shprehej se ka udhëtuar me Noizyn dhe ka kaluar kohë nuk kanë qenë te lidhur por ka patur një ndjenjë.

Por sapo u transmetuar kjo bisedë, Atdheu ka vendosur të heq dorë nga marrëdhënia me Julianën.

Madje ai është shprehur se është i sigurt që Juliana do vazhdojë historinë jashtë kështu që ai heq dorë.