LAJME / E Hënë 1 Mars 2021, 19:07

“Më është këputur shpirti, jam shumë keq”. Gruaja përballet me 3 të papritura: Humba gjyshen, nënën dhe shtëpinë në 1 javë

Një grua hu mbi nënën, gjyshen dhe shtëpinë e saj për gati tre dekada, të gjitha brenda një jave.

Leanne Everest hu mbi gjyshen kur iu dha vetëm katër javë kohë që të ishte jashtë shtëpisë së saj.
Nëna e dy fëmijëve ka jetuar në një shtëpi në Barry, South Wales, për 27 vjet, por tani ka f rikë se ajo do të përfundojë milje larg shtëpisë së saj aktuale.

Ajo dhe dy fëmijët e saj, Caitlyn, 20 vjeç dhe Louis, 18 vjeç, përballen me një pritje ag onuese.
Vetëm disa ditë më pas mamaja e Leanne, Diane, hu mb jetën pas një b eteje nëntë-javore me ka ncerin e pan kreasit.
Leanne, 45 vjeç tha: “Nëna ime e çmuar dhe e mrekullueshme nuk pritej të v diste. Ne ishim të pan dash me. Ne shkonim kudo së bashku.