LAJME / E Enjte 8 Prill 2021, 09:09

Kanë qenë shoqe të ngushta dikur/ Del sherri i Olës dhe Jasminës: Do t’i nxjerr të gjitha me të lara e të palara

Ola po kalonte kohe me cunat ne prapaskene dhe aty kalon Jasmina.Sic e permendi edhe ne hyrjen e saj,Ola me Jasminen kane qene shoqe por tashme kane dy vite qe nuk flasin me njera tjetren.

Ne kohen kur kalon Jasmina,Ola i drejton nje kunje duke thene dy here:”Do dalin te gjitha,te lara e te palara”.Me pas ajo pyet per nje ci gare,kur nderkohe aty po pinte vetem Jasmina.

Me Princin duket se u bene miq qe tani.”A r miku i armikut tim,eshte miku im”-i tha ai Oles duke i shtrenguar doren.

Ketu kujtojme sherrin e Princit me Jasminen,gje qe e ben kete te fundit “a rmiken” e Princit.