LAJME / E Enjte 25 Nëntor 2021, 00:12

FamiΙjarët e tetëvjeçarit në Fier hуjnë në ѕhtëрinë e tmerrit, ndezin qirinj në vendin ku u groроѕ (VIDEO)

Një javë pas k rimit makabër në Grecalli të Fierit, familjarët e 8-vjeçarit Mateo Vasiu kanë hyrë në shtëpinë e t merrit,

ku Klodian Çalamani v rau dhe groposi fëmijën.

Pasi janë hequr shiritat e skemës së kr imit, familjarët kanë ndezur qirinj në gropën ku u va rros 8-vjecari.

Top Channel ka siguruar pamjet në shtëpinë e “personi që mori jetën e fëmijës në mënyrë makabre.

Brenda oborrit dhe banesës së 38 vjeçarit Klodian Çalamanit ka orendi shtëpiake të vjetra, bizhuteri femrash, xhama të thyer, zinxhirë e gozhdë të mëdha ndërsa dhoma e tij ofron vetëm rrëmujë, ambient të çrregullt e të pistë. Në banesën e tij nuk mungojnë ushqimet e cigaret. Ndërkohë vihet re se mban edhe flamurin shqiptar në mes të shtëpisë.

Ndërkohë, familjarët pretendojnë se një e afërme e familjes së Mateos di rrethanat e vërteta që shtynë 38-vjeçarin t’i marrë jetën fëmijës së mitur. Pritet që grupi hetimor të marrë deklaratat e personave ku dyshon familja e të zbardhet n gjarja ma kabër në fshatin Daullas që ka tr?onditur opinionin publik.


Gjatë këtyre ditëve nga familjarët e 8 vjeçarit është kërkuar dënim maksimal për autorin e v rasjes Klodian Çalamani, i cili ndodhet në paraburgimin e Vlorës.