LAJME / E Enjte 30 Maj 2019, 19:07

Një këshillë e çmuar. Zgjidh një letër!

Letra nr. 1 Një letër shtypjeje, që duket se tregon se askush nuk është mirë duke e mbajtur botën në shpinë, nëse nuk e vlerëson veten. Është koha të dilni nga rrënojat e peshës tuaj dhe të vlerësoni rrugën tuaj. Për të patur këtë ndjenjë që keni bërë gjithçka për të zgjidhur problemet tuaja, ju duhet të largoheni për të parë të gjitha dhe gjithçka që është bërë nga një tjetër këndvështrim. Zgjidhja është përpara, por do të duhet të shkundni pluhurin për të parë mirë.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Letra nr. 2 Lënia e shpellës është misioni për të pranuar për të eksploruar botën me guxim dhe kuriozitet. Dini që keni mjete për të vepruar dhe kontrolluar emocionet tuaja për të transformuar mënyrën që ecni përpara. Vetëvlerësimi është hapi i parë për të lëvizur dhe pët t?u dhënë fund problemeve tuaja. Hapni sytë dhe shikoni përpara në shtegun që ju pret. Bota është e gjitha juaja!

Letra nr. 3 Ju keni fuqinë e mendjes në duart tuaja për të krijuar dhe për të prerë. Kuptoni fuqinë dhe peshën e kësaj shpate, si dhe përgjegjësinë për ta mbajtur atë! Kjo letër ju jep detyrë të veproni për një fillim të ri në jetën tuaj. Pra, jepini prerjen përfundimtare asaj që nuk është më e mirë, dhe ju do të keni hapësirë ??për një fillim të ri.