LAJME / E Mërkurë 8 Maj 2019, 14:02

Historia interesante që fshihet pas datës suaj të lindjes

Jeni kuriozë të dini se çfarë fshihet pas datës suaj të lindjes? Koha për ta mësuar

Ditëlindja është një ditë festimi dhe gëzimi. Mendohet se numri juaj i lindjes përshkruan se kush jeni, talentet tuaja dhe madje se çfarë aftësish keni akoma për të zbuluar rreth vetes. Në një kuptim të gjerë, numri i lindjes suaj jep një skicë për jetën, duke u përpjekur t?ju japë fuqinë për të ndikuar në mundësitë dhe sfidat me të cilat do të hasni. Datat tona të lindjes përshkruajnë se kush jemi, në çfarë jemi të mirë dhe cilat janë aftësitë tona të lindura. Ajo gjithashtu tregon për atë që duhet të mësojmë dhe për sfidat me të cilat ballafaqohemi. Numri i datës së lindjes nuk ju ndalon të jeni diçka që dëshironi të jeni. Ajo thjesht do t?ju japë një pasqyrë të vogël.

Çfarë duhet të bëni? Bëni këto llogari

Për shembull unë kam lindur në 3 prill 1995.

Mbledh numrin e ditës pra 3, numrin e muajit dhe vitit. Pra

3+4+1995= 2002

Mblidh numrat e rezultatit përfundimtar,pra:

2+0+0+2= 4

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Në bazë të numrit përfundimtar që del, lexoni përshkrimin tuaj më poshtë:

Nëse del numri 1

Ju jeni origjinalë. Jashtëzakonisht të ndershëm dhe veproni mirë për të mësuar disa aftësi të diplomacisë. Ju pëlqeni të merrni iniciativën dhe shpesh jeni udhëheqësit.Të qenit i vetëpunësuar është definitivisht i dobishëm për ju.

Nëse del numri 2

Ju jeni njëri paqësor dhe diplomatik gjithashtu. Jeni të vetëdijshëm për nevojat dhe disponimet e të tjerëve dhe shpesh mendoni për të tjerët para vetes. Miqësia dhe shoqërimi me të tjerët janë shumë të rëndësishme dhe mund t?ju bëjnë të jeni të suksesshëm në jetë. Duhet të mësoni të rrisni vetëbesimin dhe ti shprehni lirisht gjërat. Keni ngjashmëri me personalitetin e Bill Clinton dhe Thomas Edison.

Nëse del numri 3

Ju jeni idealist. Jeni shumë kreativë,socialë, me sharm,romantik. Jeni të zgjuar dhe ju pëlqen ti shihni të tjerët të qeshur e të lumtur. Jeni shumë popullorë por duhet ti mësoni ti shihni gjërat në një mënyrë më realiste.

Nëse del numri 4

Futeni tek grupi i konservatorëve. Jeni shumë të durueshëm por duhet të mësoni të jeni më fleksibël në marrëdhënie me të tjerët. Ngjasoni me Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner dhe Oprah Winfrey. Jeni të ndjeshëm dhe tradicionalë. Ju pëlqen rregulli dhe rutina.

Nëse del numri 5

Bëni pjesë tek jokonformistët. Jeni eksplorues pasi keni natyrë kureshtare. Ju pëlqen rreziku dhe diversiteti. Nuk mund të rrini dot në një vend. E gjithë bota juaj është shkolla dhe mundoheni që në çdo situatë të gjeni një zgjidhje. Pyetjet tuaja nuk ndalojnë kurrë. Ngjasoni me Abraham Lincoln dhe Vincent VanGogh.

Nëse del numri 6

Jeni romatikë. Një lidhje e fortë familjare është e rëndësishme për ju. Ju keni një nxitje të fortë për t?u kujdesur për të tjerët dhe për ti ndihmuar. Jeni shumë besnikë dhe mësues të mëdhenj! Pëlqeni artin ose muzikën. Ngjasoni me Albert Einstein.

Numri 7

Janë kërkuesit. Ata e kanë të vështirë të pranojnë gjërat me vlerë nominale. Emocionet nuk ndikojnë në vendimet e tyre. Duke pyetur gjithçka në jetë, ata nuk pëlqejnë të pyesin veten. Motoja e tyre e ngadaltë dhe e qëndrueshme fiton garën. Kanë shumë njohuri por ndonjëherë ndihen si të vetmuar. Ata pëlqejnë sekretet. Jetojnë në botën e tyre por duhet të mësojnë se çfarë është e pranueshme dhe çfarë jo. Ngjasoni me William Shakespeare, Michael Jackson dhe me Princeshë Diana.

Nëse del numri 8

Janë zgjidhësit e problemeve. Janë profesionalë dhe për shumë probleme i bien pikës. Kanë plane të mëdha dhe u pëlqen të jetojnë një jetë të mirë. Ata i shikojnë njerëzit objektivisht. Ata të lënë të nënkuptosh se janë ata bossi! Ngjasoni me Barbara Streisand, Pablo Picasso, Aretha Franklin dhe Nostrodamusin.

Nëse del numri 9

Ju keni tmerrësisht shumë fat në jetën tuaj. Por ndonjëherë vuani nga ekstremet e humorit. Për të qenë të suksesshëm ju duhet të ndërtoni një marrëdhënie me bazë dashurinë. Ngjasoni me Jimmy Carter dhe Elvis Presley.

https://www.youtube.com/watch?v=KW72JXtDMC8