SHOWBIZ / E Enjte 9 Dhjetor 2021, 17:05

“Sa mbusha 18-vjeçe më kërkonin dorën tek mami, më thoshin…”/ Beniada flet dhe për punën në diskotekë: Babi e kishte…

Madje e thërrisnin “lulelakër”, për shkak se ishte e mbushur. Teksa fliste me disa nga banorët në Big Brother,

ajo zbuloi se gjatë asaj periudhe filluan edhe t’i vinin kërkesat për martesë tek mami nga Shqipëria dhe Italia,

por nëna e saj nuk pranonte.

“Sa bëra 18-vjeçe filluan t’i vinin kërkesat mamit nga Shqipëria dhe Italia. Thoshin “Ajo goca Lindës, ajo topolakja,

sa vjeç është goca tani”. Kam qenë e mbushur, më thoshin ‘lulelakër’. I thoshin mamit ‘E ke gocën si lulelakër’, se isha bufe.

“Çfarë bën Beniada, çfarë dëshire ka, do të punojë?’ Larg e larg. ‘Po a ka njeri Beniada?’ Mami gjithmonë i thoshte: ‘Goca nuk do, kot, se ishte ajo vetë që nuk donte!”- u shpreh modelja se*si.

Beniada Nishani u shpreh se në vitin e dytë të universitetit filloi të punonte si kasiere në diskotekë për të mbuluar shpenzimet e shkollës, por babai i saj e kishte vde kje si punë dhe rrinte zgjuar gjatë natës, pasi kishte fr ikë për të.

“Isha në vit të dytë në universitet, s’kisha mundësi të blija disa libra të pikturës që kushtonin shumë. Babai më kishte paguar vitin e parë dhe s’doja të më paguante vitin e dytë. Fillova të punoja në diskotekë si kasiere, babai e kishte vde kje sepse kthehesha në shtëpi vonë.

Kishte fr ikë, rrinte zgjuar derisa unë kthehesha, mbaroja punë në orën 5 të mëngjesit, s’duhet të bëja asnjë gabim në përllogaritjen e lekëve. Vetëm kasa ime kishte 15-20 mijë euro”, tha ajo.