SHOWBIZ / E Hënë 10 Qershor 2024, 22:10

Nga Sara Karaj te Dea Vieri, ish-banoret e Big Brother i bashkon “fiksimi” i fundit në rrjetet sociale

Falë zhvillimeve dinamike brenda botës së modës, viti 2024 do të dëshmojë një ringjallje të rëndësishme: rikthimin e printit të leopardit.

Printi ikonë i kafshëve po përjeton një rilindje, e cila manifestohet me praninë e saj të gjithëpranishme në platforma të tilla si Instagram dhe TikTok, si dhe në revista të ndryshme të modës.

Vitet 90, lindja e këtij trendi të mrekullueshëm, njihen për eksperimentet e tyre të modës, ndër të cilat spikati printi leopard si simbol i guximit dhe ekstravagancës. E përdorur vetëm me hezitim dhe në mënyrë selektive në sezonet e fundit, tani po përjeton një ringjallje të madhe.

Shkathtësia e tij i jep printit leopard një dimension të ri tërheqës. Qofshin pallto, pantallona, ??këpucë, fustane apo aksesorë, nuk ka absolutisht asnjë kufi për trendin. Nuk ka pastel apo modele delikate lulesh këtë vit, ekstravaganca kryeson në vitin 2024. Magjepsja me modelin e leopardit mund të shpjegohet me egërsinë dhe pavarësinë e lidhur me të.

Këto karakteristika, të përforcuara nga eleganca natyrore e modelit, ofrojnë një gamë tërheqëse për shprehje individuale dhe deklarata të modës.

Në kontekstin e botës aktuale të modës, ku theksi vihet tek individualiteti, modeli i leopardit ofron një platformë për t’i bërë këto vlera të dukshme. Ndër vajzat e showbiz-it tonë që e kanë përqafuar këtë trend janë Dea Mishel Hoxha, Sara Karaj, Vesa Smolica dhe Dea Vieri.