SHOWBIZ / E Hënë 10 Qershor 2024, 23:11

"Kam mbajtur larg ata që shtiren" - Çiljeta Xhilaga flet për rrugëtimin në "Ferma VIP"

Teksa pak ditë na ndajnë nga finalja e madhe, fermerët e “Ferma VIP” kanë nisur të analizojnë më mirë lojën e konkurrentëve.

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga e cila gjithashtu u shpall javën e kaluar finaliste, në një bisedë me Baby G ka treguar rreth rrugëtimit të saj në “Ferma VIP” Fermerja u shpreh se gjatë qëndrimit të saj në fermë, ka mbajtur larg vetes fermerët që kanë bërë lojë dhe ata që janë shtirur.

Çiljeta theksoi se ka një aftësi shumë të mirë të të kuptuarit kur një person është i mirë dhe do të duket si i mirë.

“Kam aftësi të kuptoj dikë që shtiret e do të dali i mirë dhe dikë që vërtetë është i mirë. Ata që shtiren thjesht i kam respektuar dhe i kam mbajtur më në distancë.

Ata që kanë dashur të bëjnë lojë i kam larguar komplet. Mund të falësh një gabim për shkak të moshës, por kur i mëshohet një gjëje, pastaj nuk është një gjë që ka ndodhur padashje, por me qëllim.

Arsyeja që rri pak më veçmas, përveç arsyes së çunave që kur i pashë në videon e fundit më ka kapur një mërzitje shumë e madhe. U trishtova shume. Unë nuk shtirem dot”, thotë Çiljeta.