LAJME / E Premte 23 Korrik 2021, 19:07

Sḳanḋali/ Policët nğacḿòjnë gratë në Berat, ato qàjné me ngashërim: Hajde dalim andej nga ferrat… (Video)

Një ska ndal i vërtetë është duke ndodhur në fshatin Lumas të Beratit, ku banorët prej muajsh kundërshtojnë punimet për ngritjen e një hec-i në zonë, ndërkohë që përballen me punonjësit e policisë.

Gjatë ditës së sotme, gratë e fshatit kanë hedhur akuza të forta në drejtim të punonjësve të policisë, të cilët thonë se i kanë nga cmu ar se* sual isht.

Zonjat tregojnë se kanë qenë duke bërë punët e përditshme të tyre, në momentin kur disa efektivë i kanë nga cm uar, duke iu thënë ”hajde shkojmë nga fe rrat”. Siç shihet dhe në videon e mëposhtme, disa prej zonjave janë duke qarë me të madhe, ndërsa kërkojnë drejtësi për atë që u ka ndodhur.

“Ishim duke bërë pazar për punët tona… policët nga furgoni i policisë na kanë dalë para duke na fy er, duke na thënë hajde dalim bashk nëpër fera. Ne nuk kemi nevoj për ju zotëria me uniformë, nuk më pl as për ju , kam burrin tim”, mësohet të jetë shprehur një prej zonjave që pretendon se është ng ac mua r.

Situata e agravuar ka prekur të gjitha zonjat, ndërkohë që nga policia e Beratit nuk ka asnjë reagim për përpla sjen me banorët