LAJME / E Mërkurë 7 Prill 2021, 21:09

I moshuari dha shpirt brenda shtëpisë së tij, nuk do e besoni kush është personi që i m ori j etën

Një pensionisti i m arrin j etën në shtëpinë e tij.


Raportohet se autori ishte një i njohur i të moshuarit. 77-vjeçari dha shpirt ne shtëpinë e tij pas disa shq etë sim eve.

Po licia u njoftua të martën dhe mbërriti menjëherë ku edhe u zbardh ngj arja.