LAJME / E Hënë 18 Shtator 2023, 20:08

I drogonte dhe i përdhunonte e më pas u bënte foto, arrestohet mbledhësi i plehrave në Romë

Në Romë, një grumbullues plehrash 59-vjeçar u arrestua me akuzën e dhunës seksuale dhe shpërndarjes së paligjshme të imazheve apo videove me përmbajtje seksuale.

Faktet dyshohet se janë kryer në periudhën midis shtatorit 2022 dhe janarit 2023 ndaj tre grave të ndryshme, të cilat janë droguar, përdhunuar dhe fotografuar. Hetimi ka lindur pas një ankese të njërit prej tyre. 

Në telefonin e tij u gjetën pamje të viktimave të pafuqishme teksa u nënshtroheshin dhunës seksuale.  Disa të shtëna u dërguan nga i dyshuari miqve të tij dhe u komentuan me ton ironik dhe përçmues.

Hetimet për grumbulluesin e plehrave të Romës nisën me denoncimin e një prej viktimave, e cila u paraqit në spitalin “San Pietro” pasi kuptoi se ishte droguar dhe dhunuar. 

Gruaja i tha policisë se e kishte takuar burrin në rrjetet sociale dhe se, pas një takimi të shkurtër, e kishte ftuar në shtëpi për një mbrëmje romantike gjatë së cilës 59-vjeçari dyshohet se e kishte abuzuar pasi e kishte droguar.

Pas një hetimi të shkurtër, të deleguar nga Prokuroria e Tivolit, hetuesit arritën të identifikonin 59-vjeçarin dhe gjatë kontrollit u sekuestruan një paketë me ilaç qetësues hipnotik dhe smartfonin nga i cili u arrit të gjurmoheshin dy akte të tjera dhune, e cila ndodhi me të njëjtat metoda. 

Madje, në celular kishte pamje të tre femrave të ndryshme të “shtangura” me pilula gjumi dhe të nënshtruara ndaj akteve seksuale. 

I dyshuari u gjurmua në lagjen Casilino, në shtëpinë e një partneri të ri dhe u dërgua në burg në Regina Coeli.