LAJME / E Shtunë 9 Dhjetor 2023, 15:03

Buci injoron paralajmërimin e gruas, afrohet sërish me Santianën

Disa ditë më parë, Buci u surprizua nga partnerja e tij, e cila i kërkoi atij që të distancohet menjëherë nga Santiana dhe të pozicionohet krah Adrit dhe Ilirianës. Por Buci dhe Santiana përsëri kanë treguar shumë afrimitet mes tyre.

Në një moment, teksa Santiana po ushqehej, Buci i kërkoi asaj ta ushqente dhe ajo e bëri.

Një veprim ky shumë intim. Ata e kanë thënë shpesh se e gjithë kjo sjellje është për lojë, por familjarët e tyre nuk e kanë pritur mirë të gjithë këtë sjellje të tyre.