KURIOZITETE / E Martë 29 Gusht 2023, 19:07

Test/ Mace apo qen? Kafsha që dalloni së pari në foto zbulon nëse udhëhiqeni nga mendja apo zemra

Testet e personalitetit janë një mënyrë argëtuese dhe e lehtë për të zbuluar diçka të re për veten tuaj, për të zbuluar se cilat nga karakteristikat tuaja janë dominuese, çfarë ju dallon… Nga një përgjigje e thjeshtë, mund të zbuloni se cilat karakteristika përcaktojnë sjelljen tuaj në shumicën e situatave dhe përcaktoni se si njerëzit ju perceptojnë, qoftë në marrëdhëniet familjare, romantike, profesionale apo miqësore.

Ajo që duhet të bëni është të hidhni një vështrim të shpejtë në foto dhe të na tregoni se cilën kafshë keni parë më parë.

 


Qeni

Qeni shihet nga njerëz që përpiqen të shohin mirësinë në gjithçka. Ato karakterizohen nga një botë e thellë e brendshme. Këta njerëz nuk u pëlqen të analizojnë informacionin në raftet dhe detajet e vogla, ata thjesht përqendrohen në ndjenjat dhe emocionet e tyre. Janë këta njerëz që janë të aftë për ndjeshmëri dhe për të kuptuar përmbajtjen e fshehur të situatës. Ata nuk kanë frikë të tregojnë përvojat e tyre dhe të tregojnë emocionet e tyre. Fatkeqësisht, ndonjëherë ju perceptoheni si një person arrogant. Ju keni nevojë të provoni veten në mënyrën më të mirë të mundshme, kjo është arsyeja pse shumë ju konsiderojnë egoistë. Mundohuni të qëndroni të qëndrueshëm me veprat e mira, por mos e lejoni veten të paraqiteni si më të mirë se të tjerët për shkak të saj.

Nje mace

Njerëzit me një mentalitet analitik shohin një mace në foto. Këta personalitete shpesh udhëhiqen nga logjika në jetë. Ata analizojnë ngjarjet dhe analizojnë situatat e mundshme në të ardhmen. Është kjo qasje që ndihmon për të shmangur shumë probleme në të ardhmen. Në përfundimet e tyre, këta njerëz bazohen në një llogaritje të qartë, përvojën dhe mendjen e tyre. Ata gjithashtu përjetojnë emocione dhe ndjenja të ndryshme, por kur marrin vendime udhëhiqen vetëm nga arsyeja e shëndoshë.

Njerëzit ju perceptojnë si një person të hapur. Jeni gjithmonë gati të mësoni nga ata që kalojnë rrugën tuaj. Besimi se jeta është një udhëtim mësimi i vazhdueshëm, ju ndihmon të veproni gjithmonë me vendosmëri. Ju keni mençuri të madhe dhe gjithmonë mund të përcaktoni rrugën e duhur në çdo situatë. Përveç kësaj, ju vlerësoni besnikërinë dhe mirësinë. Dobësia juaj kryesore është se ju udhëhiqeni gjithmonë nga mendja dhe jo nga zemra, ndonjëherë dukeni të ftohtë. Këtu është e rëndësishme të vendosni një ekuilibër midis logjikës dhe emocioneve./abcnews.al