KURIOZITETE / E Diel 6 Gusht 2023, 23:11

Test/ Cilin buton do të shtypnit për ta bërë jetën tuaj më të mirë?

Ne e rrethojmë veten me ngjyra të caktuara të rrobave, ambienteve të brendshme, makinave, mobiljeve etj. Kjo nuk është rastësi. Ngjyrat që zgjedhim lidhen drejtpërdrejt me gjendjen tonë shpirtërore.

Një test ngjyrash, testi i ngjyrave “Lüscher” është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar rreth gjendjes shpirtërore, qëllimeve dhe gjendjes së një personi. Ju thjesht bëni një pyetje shumë të lehtë dhe nga përgjigja merrni rezultatet. “Cilin buton do të shtypnit për ta bërë jetën tuaj më të mirë?” Përgjigjuni me ngjyrën e parë që ju vjen në mendje dhe lexoni shpjegimin më poshtë.


E kuqe

Nëse zgjidhni ngjyrën e kuqe, do të thotë se jeni një person i gatshëm dhe i gatshëm për t’i dhënë shumë gjëra kësaj bote. Do të thotë që dëshironi të dëgjoni, vëzhgoni dhe pranoni. Ju dëshironi të bëni më të mirën në çdo aspekt të jetës (në punë dhe në jetën tuaj personale) dhe dëshironi të jeni partneri dhe partneri më i mirë.

E verdhe

Qëndrimi juaj ndaj jetës është mjaft optimist, dinamik dhe pozitiv. Nuk keni frikë të rrezikoni, por në të njëjtën kohë jeni edhe të logjikshëm. Ju jeni të vetëdijshëm për potencialin tuaj dhe jeni gati ta përdorni atë në maksimum.

Portokalli

Ju shijoni edhe sukseset e vogla. Ju mund ta kuptoni në mënyrën më të mirë se gjërat e mëdha fillojnë me hapa të vegjël. Kjo është arsyeja pse përqendroheni gjithmonë në detaje dhe mos humbisni mundësinë për t’i përmirësuar ato sa më shumë që të mundeni.

E gjelbër

Zgjedhja e butonit të gjelbër tregon se sa shumë dëshironi të jeni të lirë dhe të sigurt në të njëjtën kohë. Ju gjithmonë përpiqeni ta mbani veten të ekuilibruar dhe të qetë, gjë që ju bën një mik dhe partner të mirë. Megjithatë, ka një gjë që duhet mbajtur parasysh: në kërkimin e ekuilibrit, mund të harroni gjërat që kanë vërtet rëndësi për ju.

Rozë

Jetoni në një periudhë plot me gjëra të mira dhe të këndshme. Lajmi i mirë është se ju nuk merrni asgjë si të mirëqenë në këtë jetë dhe se e jetoni jetën tuaj në maksimum. E vetmja gjë që duhet të mbani mend është se duhet të ulni kokën dhe të mos e lini mendjen të tërhiqet, sepse atëherë do të jetë tepër vonë për ta mbledhur.

Vjollcë

Duke zgjedhur këtë buton, ju tregoni se jeta juaj është plot me atë që keni ëndërruar. Keni besim në veten tuaj dhe besoni se do të arrini gjithçka që dëshironi (nëse nuk e keni arritur tashmë). Ju e dini se çfarë meritoni. Përdoreni këtë njohuri për përfitimin tuaj, pavarësisht se jeni një person shumë i ndjeshëm.

Blu

Kjo ngjyrë tregon ekuilibrin përfundimtar. Ju e vlerësoni kuptimin e tij në jetën tuaj dhe e dini se sa e rëndësishme është të arrini qëllimet tuaja. Ju e dini se nuk mund të ketë ekuilibër të përjetshëm në jetën tuaj, por bëni gjithçka që është në fuqinë tuaj për ta mbajtur atë në rrethin tuaj.

Gri

Logjika është emri juaj i mesëm. Mbani gjithmonë mendjen tuaj të pastër dhe këmbët tuaja në tokë. Kjo mund t’ju bëjë të dukeni të ftohtë, por ata që ju njohin, e dinë se sa person i ndjeshëm dhe i thjeshtë jeni./abcnews.al