KURIOZITETE / E Diel 13 Gusht 2023, 03:03

Provoni nese mund ta gjeni ndryshimin ne kete foto, jeni gjeni?Vetem 10% e gjejn

A mundeni të zbuloni ndryshimet në foton e mësipërme? Nëse jo po ja u tregojmë më poshtë.

Sipas psikologëve, personat të cilët mund të konsiderohen si gjeni kanë aftësinë që të dallojnë gjëra që pjesa tjetër e njerëzve nuk i vënë re fare.

Shumë prej tyre janë të dhënë pas detajeve dhe sigurisht nuk u shpëton asgjë, ata i kushtojnë një rëndësi të madhe detajeve, në krahasim me njerëzit e tjerë që u duken të parëndësishme.