KURIOZITETE / E Mërkurë 27 Korrik 2022, 02:02

Më thuaj kur ke lindur, të të them çfarë karakteri ke

Janar

Ambiciozë dhe seriozë

Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë


Punëtorë

Të ndjeshëm dhe me mendime të thella

Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar


Të rezervuar

Shumë të sjellshëm

Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë

I duan fëmijët

Kanë qëndrime të mëdha shoqërore

Xhelozohen lehtë

Të saktë, të matur dhe të organizuar

Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme

Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë

Njohës të mirë

Shkurt

Kanë mendime abstrakte

Të zgjuar

Temperament të ndryshueshëm

Të ndrojtur dhe të përulur

Të ndershëm dhe besnikë

E duan lirinë

Rebelohen kur detyrohen

Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë

Zemërohen shumë lehtë

U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë

Kokëfortë

Ambiciozë

Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta

Njohës të mirë

E duan argëtimin dhe kohën e lirë

Romantikë brenda, por jo nga jashtë

Supersticiozë

Mars

Personalitet interesant

Të dashur

Të turpshëm dhe të rezervuar

Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm

Dashamirës të paqes dhe qetësisë

Të ndjeshëm ndaj të tjerëve

Pëlqen t’u shërbejë njerëzve

Zemërohen dhe irritohen lehtë

Njerëz ku mund të mbështeteni

Të bukur

Vëzhgues të mirë

Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra

Pëlqejnë të udhëtojnë

Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve

Ata kanë një talent për muzikë.

Prill

Aktivë dhe dinamikë

Marrin vendime dhe më pas u vjen keq

Të fortë mendërisht

Pëlqejnë të marrin vëmendje

Miqësorë

Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre

Kurajozë

Aventurierë nga natyra

Të ëmbël dhe bujarë

Të dashur

Kanë një kujtesë të mirë

U pëlqen të motivojnë të tjerët

Pëlqejnë shakatë

Tërheqës

Delikatë

Romantikë

Krenarë

Guximtarë

Maj

Kokëfortë

Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë

Njohës të mirë

Acarohen lehtë

Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re

Kanë ndjenja shumë të thella

Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë

Janë ëndërrimtarë

Intuitivë

Imagjinues të mirë

U pëlqen letërsia dhe artet

Pëlqejnë të udhëtojnë

I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi

Punëtorë

Bujarë

Qershor

Mendojnë afatgjatë

Manipulohen lehtë

Të bukur dhe delikatë në të folur

Kanë shumë ide

Të ndjeshëm

Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat

Gjithmonë duan më të mirën

Pengues

Qesharakë dhe me një sens të mirë humori

Pëlqejnë shakatë

Bashkëbisedues të mirë

Miqësorë

Dinë të bëhen miq

Të prirur për t’u ftohur

Mërziten lehtë

U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë

Lëndohen lehtë

Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen

Romantikë deri në palcë

Korrik

Janë njerëz të bukur

Të vështirë për t’u kuptuar

Të ndershëm dhe miqësorë

Mund të bisedoni lehtë me ta

Të paparashikueshëm

Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin

Të zgjuar dhe të shpejtë

Nuk janë hakmarrës

Falin por nuk harrojnë kurrë

Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme

Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët

Të ndjeshëm

Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri

Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë

Simpatikë

Njohës të mirë

Gjykojnë njerëzit për atë që shohin

Punëtorë

Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata

Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen

Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

Gusht

I duan shakatë

Tërheqës

Delikatë

Romantikë

Krenarë

Guximtarë

Kanë cilësi udhëheqëse

Dinë të ngushëllojnë të tjerët

Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë

Pëlqejnë të lavdërohen

Shpirt të jashtëzakonshëm

Irritohen lehtë kur provokohen

Xhelozë

Vëzhgues të mirë

Të saktë

Mendojnë shpejt

Të pavarur

Pëlqejnë të komandojnë

Pëlqejnë të ëndërrojnë

Virtuozë në arte dhe muzikë

Të ndjeshëm dhe tolerantë

Të besueshëm

Të llastuar

Pëlqejnë të kenë miq të rinj

Kanë frikë nga dashuria

Shtator

Të saktë, të matur dhe të organizuar

Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre

Pëlqejnë të kritikojnë

Të heshtur, por bisedues të mirë

Të moderuar

Bukuroshë dhe miqësorë

Njerëz të denjë për besim

Besnikë dhe të sinqertë

E bëjnë mirë punën e tyre

Dinë të mbajnë sekretet

Të ndjeshëm, bujarë

Kanë kujtesë të mirë

U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja

Njohës të mirë

Qesharakë

Të rezervuar

E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet

Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre

Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë

Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri

Tetor

Pëlqejnë të flasin

Duan ata që i duan

Tërheqës

Të bukur brenda dhe jashtë

Simpatikë

Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm

U pëlqen të bëjnë miq të rinj

Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë

Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër

Shumë intuitivë

U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia

Delikatë në të folur

Të llastuar

Rrallë i tregojnë emocionet e tyre

Shumë xhelozë

Të drejtë

Bujarë

E humbin lehtësisht besimin te dikush

Kur duan, e duan me të vërtetë

Nëntor

Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme

Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë

Njohës të mirë

Mund të bëhen mjekë të mirë

Kanë personalitet dinamik

Të rezervuar

Gjithmonë mendojnë për diçka

Bindës

Kurajozë dhe bujarë

Kokëfortë

Nuk dorëzohen kurrë

Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë

Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo

U pëlqen vetmia

Romantikë

Nuk mendojnë si të tjerët

Nuk i vlerësojnë lëvdatat

Të paqëndrueshëm në marrëdhënie

U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi

Punëtorë

Të besueshëm

Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet

Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre

Të paparashikueshëm

Dhjetor

Bujarë

Patriotikë

Aktivë në lojëra

Të padurueshëm

Ambiciozë

Manipulues, madje edhe tradhtarë

Supozues

Qesharakë

Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz

U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje

U pëlqen të ndjehen të dashur

Nuk janë egoistë

U pëlqejnë shakatë

Ndjenjë të mirë humori

Nuk mund të qëndrojnë me një partner

Dashurues të mirë…