Horoskopi / E Mërkurë 21 Korrik 2021, 13:01

Hëna e Plotë e Ujorit më 24 korrik, astrologia turke jep lajmin jo të mirë për personat e martuar dhe ata që janë në një lidhje: Ja çfarë i pret në 15 ditët e ardhshme

Astrologia turke Aysun Koç ka thënë se Hëna e Plotë e Ujorit që do të jetë më 24 korrik do të ketë një pikë kthese te personat që janë të martuar ose janë në një lidhje.

Sondakika shkruan se sipas Koç në 15 ditët e ardhshme do të jetë një periudhë jo shumë e mirë, pasi do të ketë shpenzime të shumta dhe reagimet e qytetarëve do të jetë jo të mira. Më pas ajo tha se në javën e parë pas hënës së plotë do të ketë përmirësime në marrëdhëniet martesore dhe partneritetet.

“Së pari, Hëna e Plotë e Ujorit ka dinamikë në vetvete. Hëna e plotë do të zhvillohet në shtëpinë e 7-të. Shtëpia e 7-të e grafikut përmban disa pozicione në lidhje me martesat dhe partneritetet. Këto çështje do të dalin në pah më shumë. Prandaj, këto çështje duket se zënë axhendën tonë më shumë në 15 ditët e ardhshme. Duket se kjo periudhë do të jetë një humbje parash për shkak të shpenzimeve shtesë. Ne gjithashtu do të kemi reagime të menjëhershme dhe ekstreme. Në javën e parë pas hënës së plotë, njerëzit mund të ndjehen sikur janë pa emocione dhe të rraskapitur. Do të reflektojë negativisht. Sidoqoftë, mund të ketë përmirësime në martesën dhe marrëdhëniet e partneritetit”, u shpreh Koç.