LAJME / E Shtunë 19 Dhjetor 2020, 23:11

Doktori i Mrekullive – 20.12.2020: Ja Çfarë do ndodhi me Aliun para mbledhjes së Këshillit Disiplinar

Adil dhe Nazllë mundohen të mësojnë Aliun se çfarë duhet të thotë kur të dalë para këshillit. Por sa do ja dalin ata?

Tanzhu nuk arrin dot të shpëtojë pacienten e vjetër të tij dhe këtë lajm të hidhur ja përcjell bashkëshortit të saj.

Por Orkun tashmë mund të bëjë diçka të mirë, duke dhuruar organet e bashkëshortës së tij.

Kush do ta bindë atë të bëjë këtë gjest human?

Ferman ndërhyn gjatë mbledhjes së këshillit duke marrë përsipër gjithë gabimet e Aliut.

Ky i fundit i shpreh pelqimin e tij Nazllës duke i bërë për herë të parë komplimenta asaj.

Ferman vendos që Ali të zhvendoset në repartin e patologjisë. Si do ta presë Ali këtë gjë?