LAJME / E Mërkurë 11 Shtator 2019, 10:10

Ndiqni këtë recetë dhe kurrë më nuk do të vuani nga dhimbjet e shpinës dhe nervit shiatik!

JA RECETA PËR DHIMBJEN E SHPINËS E TË NERVIT SHIATIK

Përbërësit:

200 ml qumësht

4 thelpinj hudhër

METODA E PËRGATITJES:

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Së pari, Në një enë filloni të shtypni të gjitha thelpinjt e hudhrës , shtoni qumështin e vakët. Lëreni për disa minuta derisa të fillojë të valoj.

Merrni këtë ilaç një herë në ditë! Kjo do t?ju ndihmojë të kontrolloni dhimbjen dhe enjtjen e nervin shiatik pasi do ju ndihmoje anti-inflamatori, hudhra.

Shtoni pak mjaltë në këtë ilaç për aromë dhe gjithashtu do të neutralizoni shijen e hudhrave!

Nëse e merrni rregullisht, ju kurrë nuk do të vuani nga nervi shiatik apo dhimbja e shpinës!

Këtu janë disa nga simptomat më të zakonshme të nervit shiatik:

? Dhimbje të vazhdueshme në një faqe ose në këmbë, dhimbja ndihet rrallë në të dyja anët.

? Dhimbje që përkeqësohet kur uleni.

? Dobësi, mpirje ose vështirësi në lëvizjen e këmbës.

? Dhimbje të vazhdueshme të një natyre.

? Dhimbje që ndjehet si shpim me thikë që mund ta bëjë të vështirë qëndrimin ose ecjen.

? Dhimbje që zakonisht fillon të jetë shumë e butë, e gradualisht rritet.

Rekomandime:

Kombinoje këtë recetë me një sërë ushtrimesh për të eliminuar dhimbjen nga nervi shiatik.

Vetëm 60 sekonda në ditë do të jetë e mjaftueshme!

Dhe dhimbja e shpinës dhimbja e nervit shiatik do të zhduket!