LAJME / E Martë 28 Maj 2019, 18:06

Dieta me vetëm një përbërës që bën mrekulli, heq 10 kg për 2 javë

Nëse dëshironi që të humbisni kilogramët e tepërta por ende nuk keni gjetur një mënyrë efikase, atëherë zgjidhja është fare e thjeshtë.

Kjo dietë është shumë e rekomandueshme edhe për njerëzit që kanë probleme gastrointestinale.

Ja çfarë duhet të bëni:

Dita e 1: 1gotë me ujë të përzier me lëngun e 1 kokërr limoni

Dita e 2: 2 gota ujë me 2 limona

Dita e 3: 3 gota ujë me 3 limona

Dita e 4: 4 gota ujë me 4 limona

Dita e 5 : 5 gota ujëme 5 limona

Dita e 6: 6 gota ujë me 6 limona

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Dita e 7: 10 gota ujë me 3 limona

Dita e 8: 6 gota ujë me 6 limona

Dita e 9: 5 gota ujë me 5 limona

Dita e 10: 4 gota ujë me 4 limona

Dita e 11: 3 gota ujë me 3 limona

Dita e 12: 2 gota ujë me 2 limona

Dita e 13: 1 gota ujë me 1 limona

Dita e 14: 10 gota ujë me 3 limona

Gjithashtu ju duhet te dini edhe dieten 48-orëshe që i heq toksinat dhe djegë dhjamin në afat rekord

Specat e djegës tani janë në qendër të vëmendjes tek doktorët, për shkak të përfitimeve shëndetësore që i kanë në shëndetin e përgjithshëm si dhe procesin e humbjes së peshës, e krejt kjo falë përbërësit të vet natyral të quajtur capsaicin.

Kjo substancë funksionon në mënyra të ndryshme dhe garanton djegien e shpejt të dhjamit, pa e cenuar sigurinë shëndetësore.

Ditëve të sotme, përpos specave djegës, edhe limonët kanë marrë famë për përfitimet që i sjellin në procesin e humbjes së kileve të tepërta.

Përbërësit:

? Dy lugë gjelle lëng limoni

? Një lugë gjelle shurup panje

? Një lugë gjelle speca të djegës

? Një lugë gjelle xhenxhefil

? 300 ml ujë

Të gjithë përbërësit i përzieni në blender derisa pija të jetë gati.

Pijen e fituar nga këta përbërës e konsumoni në mbrëmje para se të shkoni në gjumë.