LAJME / E Hënë 13 Maj 2019, 17:05

Banania me kanellë sfidon funksionin e çdo pilule, ja fuqia që ka

Kjo pije e bërë nga banania e zier dhe kanella sfidon funksionin e çdo pilule. Faktet dhe informacioni i mëposhtëm do t?ju japin përgjigjen pse!

Mund t?ju duhet e çuditshme, por shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia. Ekziston një recetë e thjeshtë që bën mrekulli dhe përmirëson gjumin tuaj. Në përbërje të saj ka banane dhe kanellë.

Banania ose më saktë zhveshja e saj (pra pjesa e ngrënshme) është e pasur me magnez dhe kalium. Magnezi është i mrekullueshëm për të zhdukur çrregullimet e gjumit dhe kur kombinohet me kalium, relakson muskujt tuaj.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Për këtë recetë do t?ju duhen këto përbërës:

Ujë

1 banane

Kanellë

Përgatitja:

Merrni bananen dhe vendoseni në një enë me ujë që vlon. Afërsisht duhen 10 minuta që të valojë. Pastaj, lëngut hidhini pak pluhur kanelle.

Pijeni këtë një orë para se të shkoni për të fjetur.

Do t?ju duhet të vendosni alarmin për tu zgjuar të nesërmen!