LAJME / E Premte 10 Maj 2019, 12:12

1 Një lugë e vetme në mëngjes liron të gjithë mbledhjen e 7 ditëve në 3 orë dhe pastron zorrës së trashë duke e lënë bosh

Shëndeti i trupit tonë është një nga gjërat që ka rëndësi më të madhe në këtë botë, sepse nëse nuk kemi shëndet, të gjitha arritjet dhe të gjitha përpjekjet që bëjmë për ta fituar nuk kanë vlerë. Prandaj, është e rëndësishme t?i kushtohet vëmendje kujdesit të organeve tona.

Me këtë rast, ne duam të ndajmë me ju një ilaç për të luftuar një problem që, sipas specialistëve, prek gati gjysmën e popullsisë së botës. Ne po flasim për kapsllëk. Një problem që vuajnë shumë, por një subjekt për t?u shmangur.

Megjithatë, çdo herë që shmangim duke folur për kapsllëk, bëjmë një gabim të madh sepse duket e thjeshtë, por nëse nuk trajtohet, toksinat e bllokuara në zorrës së trashë mund të shkaktojnë një sërë dëmtimesh në trupin tonë.

Prandaj sot ju ftojmë të kërkoni një kujdes mjekësor në rast të kapsllëkut ose ndonjë problemi tjetër shëndetësor. Tani, nëse refuzoni të kërkoni ndihmë për të trajtuar kapsllëk, ju ftoj të përgatitni këtë ilaç në shtëpi. Kjo mund të ndihmojë dhe më të mirë të të gjithëve, askush, por ju do ta dini se jeni duke vuajtur nga problemi.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Home ilaç për të luftuar kapsllëkun.

Përbërësit që duhen:

150 gram datash pa kocka.

150 gram kumbull.

5 gota me ujë të zier.

Përgatitja dhe përdorimi:

Për të filluar, ne do të ngrohim ujë, në atë që fillon të vlim, ne do të shkurtojë datat dhe rrush të thatë. Sapo uji të arrijë pikën e vlimit, shtoni kumbulla dhe datat. Tani, gatuaj për 15 minuta dhe fikeni nxehtësinë.

Laksativ jonë është gati për t?u përdorur. Për të arritur efektin e saj, ne duhet të marrim një lugë çdo ditë në stomak bosh. Kjo do të eliminojë të gjitha grumbujt dhe toksinat nga zorrës së trashë pa pasur nevojë të shtypni shumë.

Nëse përmbajtja jonë duket interesante dhe ju pëlqen. Të ndjehen të lirë për ta ndarë atë me miqtë dhe familjen tuaj. Mos harroni të lënë kontributet tuaja, dyshimet, dyshimet dhe komentet mbi artikullin.