LAJME / E Enjte 18 Prill 2019, 21:09

Dhimbje në nyjet e gjurit? Vetëm një limon zgjidh problemin shpejt

Dy nyje themelore të trupit tonë janë gjunjët, të cilat shërbejnë për lëvizjen e këmbëve dhe për këtë arsye të gjithë trupit. Ata na lejojnë të ngrihemi, të përkulemi dhe të ngremë peshë.

Megjithatë, ato gjithashtu janë subjekt i konsumit të konsiderueshëm dhe me kalimin e kohës ata fillojnë të dëmtojnë të gjithë. Dhimbja në gjunjë mund të kufizojë punën e përditshme të aktiviteteve normale dhe madje edhe në rastet më serioze mund të jetë e nevojshme të konsultoheni me një mjek për të zgjidhur problemin.

Loading...

(function(){

var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:';

var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M413709ScriptRootC347242")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(""+"dy>"+"ml>");iw.close();var c=iw[b];}

catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M413709ScriptRootC347242");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=347242;c[ac](dv);

var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/h/thenieperjeten.info.347242.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();

Në raste të tjera, ka edhe një ilaç natyral që mund të merrni për të lehtësuar dhimbjen tuaj. Përbërësit e përdorur për të përgatitur këtë recetë thjesht dy: vaj susami dhe limoni.

Nxehni vajin e susamit dhe një limon prijeni në copa të vogla; vendosini në një leckë dhe pastaj zhytni leckën me vaj të nxehtë të susamit.

Shtrydhni lëngun e tepërt dhe pastaj aplikoni paketën në gjunjë për 5 ose 10 minuta dy herë në ditë. Vazhdoni derisa dhimbja të zhduket