SHËNDET / E Hënë 21 Qershor 2021, 13:01

Përdoreni këtë kurë 2 herë në ditë : Ideale për sëm/undjen që prek pas të 50-tave gratë dhe

Dhi mbjet reumatike janë shumë të forta dhe thuajse nuk qetësohen dot pa med ikamente. Il’açi që do t’ju paraqesim në këtë postim është shumë efikas në qetësimin e dhi mbjeve reumatike dhe dhi mbjeve të tjera.

Vaji me spec dj egës është një mënyrë efikase në lehtësimin e dhi mbjeve sepse nxit qarkullimin e gja. kut.

Gjithçka që ju duhet janë 10 speca të freskët dj egës dhe 2 gota vaj ulliri ekstra i vi. rgjër. Lajini specat dhe pritini në copa të vogla. Futini në një kavanoz qelqi dhe hidhini 2 gotat e vajit sipër.

Lëreni vajin e specave të qëndrojë në një vend të errët e të thatë për 7 ditë. Pas këtyre ditëve, kullojeni vajin me anë të një nape.

Masazhoni zonat që ju dhembin me këtë vaj. Këtë proçedurë mund ta përdorni 2 herë në ditë, derisa dhi mbjet t’ju kenë kaluar plotësisht.

Është e rëndësishme që ta mbani trupin ngrohtë pasi të keni aplikuar masazhin me vajin dje gës,do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE.