LAJME / E Shtunë 15 Janar 2022, 15:03

Zuri be të bijën dhe i kërkoi falje Monikës/ Donaldi zihet me Ilirin për Monikën…

Debatet mes Ilirit dhe Monikës duket se janë shuar pas konfliktit të ashpër që patën për dhinë.

Ishte Iliri që i vendosi emrin Nika dhe në një batutë me Tanin u ofendua shumë keq Monika.


Pas spektaklit të mbrëmjes së kaluar, Iliri zuri be vajzën se nuk i referohej Monikës dhe kjo e fundit

zgjodhi që të mos e zgjaste këtë debat. Por në spektaklin e sotëm kjo temë është hapur sërish dhe

sipas Donaldit, nuk është rastësi që Iliri i thotë Monikës hipokrite dhe më pas i vë dhisë shkurtimin

e emrit të saj. Ndaj i kërkon Ilirit që të mos gënjejë.