LAJME / E Premte 14 Janar 2022, 16:04

Vajza nga Tirana sfidon temperaturat, zhvishet dhe kërcen para dyqanit

Çudirat nga Tirana nuk kanë fund, e kjo e sotshmja e vërteton një gjë të tillë.

Një vajzë nga Tirana, krejt papritur, ka hequr rrobat e trupit dhe ka filluar të kërcejë gjysmë e zhveshur para një dyqani.

E reja ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve, të cilët po kalonin në atë rrugë.

Një prej qytetarëve vë duart në kokë nga ajo që sheh. Përveç veprimit të pazakontë të

gjithë habiten se si ajo ka guxuar ta bëjë një gjë të tillë, pasi edhe temperaturat janë të ulëta.