LAJME / E Diel 28 Mars 2021, 10:10

Skandali i radhës nga Për’Puthen/ Ish konkurrenti nxjerr videon që f ëlliq komplet produksionin

Disa ditë më parë Erlindi vendosi të linte për fu ndimisht Për’puthen pas një de bati të f ortë me Arjan Konomin.


Ky i fu ndit ak uzoi Kristianin se i kishte dhënë Erlindit një dro gë që e ka shpër fyt yruar. Kristiani e m ohoi këtë gjë dhe tha se i ka dhënë çaj macha që përdoret nga shumë njerëz në botë.

“Security duke nxj errë jashtë ‘kri minelin’. Vetëm sepse donim lirinë e fjalës. Ps: Video e bërë të enjten”, ka shkruan Erlindi krahas videos.