LAJME / E Enjte 23 Qershor 2022, 12:12

Rudina Dembacaj i befason të gjithë me deklaratën: Nga eksperienca që kam...

Tashmë dihet se Rudina Dembacaj i ka gjithnjë përgjigjet në majë të gjuhës dhe mbi të gjitha me shumë humor.

Në një nga pyetësorit në Instagram një zonjë e divorcuar i kërkon një këshillë se si të ecë përpara

në jetën e saj dhe përgjigjia e Rudit është epike.