LAJME / E Shtunë 4 Shkurt 2023, 01:01

Publikohet sondazhi/ Çfarë ndjekin më shumë shqiptarët? Luizi i BBV, çështja FBI, apo 21 Janari?

Në emisionin “Zonë e Lirë” të gazetarit Arian Çani, është bërë publik sondazhi  se çfarë kanë ndjekur më së shumti shqiptarët në ditët e fundit.

Në sondazh kanë marrë pjesë 1.500 persona dhe rezultatet janë: 62% e shqiptarëve kanë ndjekur Luizin e BBV, 21% çështja e FBI dhe vetëm 5% për 21 Janarin.

Sipas analistin Arjan Curri, kjo lidhet me sinqeritetin dhe kënaqësinë që sjell show, të kundërtën e asaj që jep politika.


Për Artur Zhejin, kjo lidhet me standartin e jetesës.