LAJME / E Shtunë 14 Maj 2022, 00:12

Nëna u merr jètën dy fëmijëve 6 dhe 8 vjeç dhe më pas vrèt veten/ Gjykata ia dha kujdestarinë ish-burrit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Oregon të SHBA-së, ku një nënë qëlloi për v dekje dy fëmijët e saj të moshës 6 dhe 8 vjeç përpara se të vri ste veten.


Sipas dokumenteve të Gjykatës gruaja ishte në gj yq me ish-burrin lidhur me kujdestarinë e fëmijëve të saj.

Ashley Palmer, 31 vjeç, kishte kërkuar në gjyk atë të paktën dy herë në mënyrë urgjente kujdestarinë e plotë të fëmijëve, duke përmendur paqëndrueshmërinë e ish-partnerit të saj.

Ish-partneri, Jenavie Palmer kishte planifikuar të merrte fëmijët të martën, ditën kur u gjetën të vd ekur, sipas medias së huaj.

Trupat e tyre u gjetën rreth orës 07:45 të mëngjesit kur oficerët dhe ekipi i krimeve të rënda mbërritën në apartament.