LAJME / E Shtunë 6 Mars 2021, 12:12

Lamtumirë o engjëll i bukur! Gjyshja i merr jetën vajzës jetime 8 vjeçe, i gjejnë një copë letër: O Zot të lutem dua një familje të mirë!

Gizzell, ishte një vajzë plot jetë. Sipas miqëve të saj ajo donte të jetonte dhe kishte një zemër të madhe. Por edhe pse është shumë e vështirë, për t’u besuar babai i saj nuk e donte.

Ashtu si shumica e fëmijëve, ajo ishte e mbushur me gëzim dhe shpresë. Vajza e vogël e donte shumë shkollën dhe mësonte.

Babai i saj André vuante nga një sëmundje e rëndë e cila shpesh kërkonte kujdes të vazhdueshëm dhe për këtë arsye nuk mund të kujdesej për të. Përditë ajo merrte dë nime për sjelljen e saj nga babai dhe gjyshja e saj.

Bashkë me gjyshen, babai i saj i mo ri je tën. Gizell ishte vetëm 8 vjeçe. Edhe pse ajo vuajti shumë përditë gjente forcë të qeshte për motrën dhe vëllanë e saj më të vogël.

Ditari i saj ka përlotur ata që e lexuar. Ajo kishte shkruar aty çdo vuajtje që kishte kaluar prej gjyshes dhe babait të saj. Dhe letra e fundit ishte:

Cili është gabimi im Zot që linda në një familje që s’më do. Në një jetë tjetër dua një gjyshe dhe baba të mirë.” E për nënën e saj bëhet e ditur se ajo ka humbur jetën.