LAJME / E Mërkurë 17 Gusht 2022, 19:07

'Injeksion pak i vështirë', Rudina Dembacaj futet në sallë dhe i lë amanet Mark Frrokut

Rudina Dembacaj ka kryer së fundmi një injeksion "pak të vështirë", siç shprehet ajo. Aktorja ka publikuar një foto nga shtrati i spitalit duke thënë se para se të hyjë në sallë i ka lënë një amanet Markut.

Më tej, Rudina ka sqaruar se nuk bëhej fjalë për një amanet serioz. “Që të sqarohem ishte thjesht një injeksion (jo ndërhyrje) pak i vështirë që duhej bërë me anestezi. Nuk e kisha amanet serioz. Më tepër për të ç’tensionuar Markun”, ka shkruar ajo.

Aktorja nuk ka dhënë detaje të tjera rreth gjendjes së saj shëndetësore.